FREE DOWNLOAD 7 Hari Mencintaiku 109


7 Hari Mencintaiku

SUMMARY 7 Hari Mencintaiku

Khuzairi dalam diam mencintai gadis bernama Mia Adriana Cinta pandang pertama menjadikan dia seorang perindu yang setia Namun sifat angkuh dan sombong gadis ini menyebabkan Khuzairi tidak pernah walau sebesar hama jua menyimpan impian untuk memilikinya“Kau ni memang dasar jantan tak sedar diri tau Kau memang saja nak cari pasal dengan aku kan Hei Khuzairi kau dengar sini Kau tu budak kampung yang tak sedar diri Tapi ada hati nak kahwin dengan anak orang kaya Sedar sedarkanlah diri kau tu Kau tak layak langsung nak berdamping dengan akulah K. Storyline draggy too many antagonist Banyak tukang cucuk But Heroin Jahat I like Will

CHARACTERS ☆ E-book, or Kindle E-pub ☆ Siti Rosmizah

Huzairi mengangguk perlahan“Ya aku juga manusia biasa aku ada hati dan perasaan tapi aku tidak mampu untuk berbuat apa apa demi satu amanah aku harus menelannya demi satu amanah aku harus terus bersabar”Amanah Amanah siapa yang di genggam oleh Khuzairi itu sehingga dia sanggup mengheret dirinya ke kancah deritaLupakah Mia Adriana hidup ini bagaikan putaran roda satu waktu keangkuhan dan kesombongan itu akan memamah dirinya sendiri Berdoalah di kala keinsafan menjelma nanti cinta lelaki bernama Khuzairi ini belum terpadam lagi buat dirinya. This books interesting Joseph Schacht. Esquisse d'une histoire du droit musulman : Traduit de l'anglais par Jeanne et Félix Arin perlahan“Ya aku juga manusia biasa aku ada hati dan Au croisement des cultures de droit occidentale et musulmane: Le pluralisme juridique dans le code tunisien des obligations et des contrats perasaan tapi aku tidak mampu untuk berbuat apa apa demi satu amanah aku harus menelannya demi satu amanah aku harus terus bersabar”Amanah Amanah siapa yang di genggam oleh Khuzairi itu sehingga dia sanggup mengheret dirinya ke kancah deritaLupakah Mia Adriana hidup ini bagaikan Mariage et liberté: Étude comparative entre le droit français, tunisien et musulman putaran roda satu waktu keangkuhan dan kesombongan itu akan memamah dirinya sendiri Berdoalah di kala keinsafan menjelma nanti cinta lelaki bernama Khuzairi ini belum terpadam lagi buat dirinya. This books interesting

Siti Rosmizah ☆ 9 FREE DOWNLOAD

Au nak aku bawak cermin ke suluhkan muka kau Buat tak reti bahasalah pulak Aku harap lepas ni kau akan ingat kata kata aku ni sampai mati Soapa kata kau berambus sekarang Kau pergi balik jaga kambing kambing kau sebab kat situ baru betul tempat kau”Aduhai Angkuh sungguh kata katanya Bungkam seketika Khuzairi mendengarnya Jauh di sudut hati dia mula bertanya sampai bila dia mampu untuk terus menahan makian dan hinaan yang di lemparkan oleh gadis ini Sudah lalikah telinganya Sudah matikah perasaannya Tidak ke dia kecewa Tidakkah dia terluka K. at firstx like as it saw the soft spot of a manbut in the middle of the story actuall


10 thoughts on “7 Hari Mencintaiku

  1. says:

    Storyline draggy too many antagonist Banyak tukang cucuk But Heroin Jahat I like Will buy coz Kuzairi to me is sweet a husband behind a Nauzubillah wifey that turned loyal after time Thank you Pak Samad for being the catalyst to this marriage Mak Leha Helmi Puan Hayati Diorang buat aku baca cerita ni dgn geram Hehehe Will soon buy this book


  2. says:

    Kuzhairi and Mia Adriana ❤ Both makes the tale going without boring and as a spice add up like Kuzhairi mom dad and Villain characters but as usual a happy ending What I love most is even though Mia is arrogant lady but she know how to bring herself unlike Syakila hypocrite


  3. says:

    The drama brought me here😀


  4. says:

    Good


  5. says:

    Fantastic


  6. says:

    at firstx like as it saw the soft spot of a manbut in the middle of the story actually it shows how a man care for a women and willing to take all the hasty things happen for the love of a ladysad in the end once she realise that the man that she hate so much is the person that she really lovelast true love do come around at the endNovel no4 from CT rosmizah


  7. says:

    i couldnt stop crying Khuzairi is just in my lists to Mia Adriana he's worth it i loved the way the writer sum all the scenes in a nice way keep a good work Siti Rosmizahps always impress me


  8. says:

    I did shed a few tears Kalau ada lelaki macam Dr Khuzairi memang I nak book sebagai menantu IDisappointed big time that pages 61 92 were missing Dah email kat srpublication minta exchange Frust sangat jadi macam tu


  9. says:

    This books interesting


  10. says:

    ok


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *